Fysioterapeutit ja hieroja

Eeronkadun Fysiossa sinua palvelevat ammattitaitoset fysioterapeutit ja hierojat. Varaa aika ja tervetuloa palveltavaksi!

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja Hannu Argillander

Hannu Argillander tarjoaa fysioterapiapalveluita pitkällä alan kokemuksella. Hänen vahvuutensa on tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia. Hannun hoitomuotoihin kuuluvat myös ohjaus ja neuvonta, akunpunktio, PENS-hoito, manuaalinen terapia ja TNS-sähköhoidot.

Hannu hoitaa myös paljon huimauksesta kärsiviä asiakkaita. Fysioterapiaan kuuluvat lisäksi kaikki polvi-, lonkka-, selkä-, niska- ja hartiaseudun ongelmat.

hieroja Päivi kaasalainen

Koulutettu hieroja Päivi Kaasalainen

Päivi Kaasalainen on valmistunut hierojaksi vuonna 2006. Hän tarjoaa hierontapalveluiden lisäksi intialaista päänhierontaa.

Fysioterapeutti Tommi Liikanen

Fysioterapeutti Tommi Liikanen

Tommi on valmistunut fysioterapeutiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Tämän jälkeen hän on työskennellyt erilaisten tuki-ja liikuntaelinvaivojen parissa Jyvässeudulla sekä toiminut Suomen yleisurheilumaajoukkueen lihashuoltajan roolissa harjoituskauden ulkomaanleireillä. Hän on käynyt kymmeniä erilaisia täydennyskoulutuksia esimerkiksi nivelten tutkimiseen ja hoitamiseen, manuaalisiin käsittelytekniikoihin, akupunktioon sekä työ- ja urheilufysioterapiaan liittyen. Viimeisimpänä Tommi on omakohtaisen kokemuksen kautta perehtynyt pitkittyneeseen kipuun ja sen fysioterapeuttisiin hoitomahdollisuuksiin.  

 

 

Hannu 040 550 3799 Päivi 040 749 5980 Tommi 050 414 2915