Pitkittynyt kipu

Yli miljoona suomalaista kärsii jossain elämänsä vaiheessa kroonisesta kivusta. Aihe on siis erittäin ajankohtainen. Tiesitkö, että 2000-luvulla tutkimukset ovat tuoneet paljon uutta valoa kiputuntemuksen tutkimiseen? Tämän myötä myös kivun hoitaminen on monipuolistunut.

 

Fysioterapeutiltamme Tommi Liikaselta löytyy omakohtainen kokemus hankalasta kivusta, sen vaikutuksista elämään ja elämänlaatuun sekä sen hoitamisesta 2020-luvulla. Tommi päätyi alaraajojen hermokipujen johdosta vuosiksi pois työelämästä. Apua etsiessään hän tapasi kymmeniä kipuun erikoistuneita terveydenhuollon huippuammattilaisia meiltä sekä maailmalta ja ammentaa heidän oppejaan pitkittyneeseen kipuun liittyen nyt muille.

 

Tommi on saatu taas työkuntoon ja hän on palannut pitkästä aikaa Eeronkadulle auttamaan niitä, joilla pitkittynyt kipu hankaloittaa elämää ja vähentää elämänlaatua.

 

Tommin tarinaan voit halutessasi tutustua tarkemmin hänen avopuolisonsa blogin kautta osoitteessa https://www.fysiomotive.fi/l/elamaa-kipupotilaan-kanssa-osa-1/.

Soita ja varaa aika

Ota yhteyttä ja varaa aikasi puhelimitse. Tervetuloa Eeronkadun Fysioon!

Hannu 040 550 3799 Päivi 040 749 5980 Tommi 050 414 2915