Hieronta rentouttaa lihakset

Hieronta on perinteinen hoitomuoto, jossa kehon pehmeitä kudoksia käsitellään erilaisin tekniikoin. Kokemuksena se on usein rentouttava sekä miellyttävä. Hieronnalla on useita keholle positiivisia vaikutuksia, joista merkittävimpänä voidaan pitää kudoksien aineenvaihdunnan vilkastumista.

Hierontaa hyödynnetään esimerkiksi fyysisistä suorituksista palautumiseen lihasten jännitystiloja rentouttamalla. Se on myös erinomainen rentoutumis- ja hemmottelukeino kiireisen arjen keskellä.

Hieronnassa voit käydä säännöllisesti tai nauttia vain yksittäisestä kerrasta. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa vaan se muovautuu jokaiselle yksilöllisesti. Hieronta on hyvä lisä jokaiselle kuntoilijalle sekä urheilijalle. Se toimii tärkeänä osana jokaisen liikkuvan ihmisen lihashuoltoa ja ehkäisee urheilu- ja liikuntavammojen riskiä.

Hierontaan on olemassa valtava määrä erilaisia hieronta -ja hoitotekniikoita. Me Eeronkadulla teemme klassista hierontaa, intialaista päähierontaa sekä urheiluhierontaa. Tarvittaessa hierontaan voidaan yhdistellä esimerkiksi fysioterapeuttisia nivelmobilisointitekniikoita tai nyt pinnalla olevia lihaskalvo(=faskia)käsittelyitä.

Lahjakortit hierontaan

Meiltä saat myös lahjakortit hierontaan! Jos tilaat lahjakortin kotisivujemme kautta, maksamme postimaksun puolestasi.

Lahjakortit hierontaan

Soita ja varaa aika

Ota yhteyttä ja varaa aikasi puhelimitse. Tervetuloa Eeronkadun Fysioon!

Hieronta Päivin osaavissa käsissä rentouttaa kummasti. Hannu 040 550 3799 Päivi 040 749 5980 Tommi 050 414 2915